Incolora intr-o lume palida.

Posted: vineri, 6 august 2010 by New Sensations in Etichete:
3


Copyright Bianca Maria Stanciu
Toate drepturile rezervate: Bianca Maria Stanciu


Acum ti-e umbra prafuita intr-o idee. Totul s-a intamplat cand credeai ca sunt o vaga intamplare intempestiva in universul tau. Acum incerci sa readuci prezentul printr-o pata ancorata in complicitatea adevarului perfid al iubirii mele.
Insa zerul orb nu te lasa sa-mi patrunzi privirea, atacandu-te cu o ceata, care imi blocheaza reflexia, exercitata in ai tai ochi.
Ma cauti prin oamenii dimprejur. Ii posedezi dorind sa ajungi la mine. Nu stii cum sa treci de treapta care iti impiedica directia, si intri in corpul celui mai bun prieten.
Ai gresit...Te faci neinsemnat intr-o lume orizontala blocata in traficul minciunii. Imi deteriorezi sentimentele si te joci cu gandirea neinteleasa, producandu-mi perceptii paranoice.
Bineinteles, nu uiti de sfaturi care imi dezvolta dragostea pentru o minciuna ca tine. Ma ajuti sa trec peste abandonul societatii retrase in adancuri straine, si primesti sarutul palid al multumirii mele. Ai primit ce ti-ai dorit, traind in corpul altei persoane. Ti-ai atins scopul insa nu si demnitatea.

Atunci totusi iti iubeam interesul insipid de a ma fura in lumea ta palida, dar tot
ceea ce ai reusit, a fost indepartarea ta de culoare. Sufletul ti s-a retras, iar trupul imprumutat si-a gasit speranta alaturi de mine.
Cat timp l-ai concediat, el s-a indragostit de pulsul geloziei ingropat in amintire. Da... are legatura cu ceea ce ti-a dat de inteles afirmatia precedenta. Te-a inselat...de aceea, tu, acum esti mort.

3 aprecieri critice:

  1. Intr-adevar acel articol exprima motivele. Felul tau de exprimare este unul foarte complex indraznesc sa spun ca e mai mult decat cel al unui editorialist. How come ? Studenta la Litere ?

  1. Asta este ceva surprinzator ca la varsta ta sa poti scrie folosind un vocabular asa de ...vast.Complex da ,dar asta nu inseamna ca nu se intelege.Autocritica este ceea mai buna critica intrucat numai tu te cunosti intr-atat de bine ideile pe care vrei sa le transpuni.Eu cred deasemenea ca iti place mult sa citesti.

  1. Multumesc , deasemenea , fie sa ai parte de cat mai multa inspiratie.Eu unul as vrea sa pot sa postez mai des insa momentan nu prea imi permite timpul.