Fara diacritice, pentru o personalitate lipsita

Posted: vineri, 11 mai 2012 by New Sensations in
4

Hmm, mi-e lene sincera sa fiu, dar pentru ca nu vreau sa pacatuiesc, o sa-i fac pe plac in continuare. Am primit un mesaj, pe care il puteti vizualiza la comentariile postarii precedente. Cineva... nu stiu cine, dar presupun, imi multumea ca cica i-am facut reclama. Asa o fi. Sunt persuasiva in tot ceea ce fac. Dar sunt singura de un lucru... sunt scumpa da...merci. Exista momente, cand eu - Bianca - Maria - Bi - sunt rea, si enervant de stresanta, atunci cand par ca stiu, atat de bine, ceea ce vreau. Da stiu... si va va placea volumul meu de poezii :).
Sunt obosita si lipsita de chef acum. Dar fericita ca am vazut un film ce-mi place. Sunt fericita ca ideile nu ma parasesc. Sunt multumita ca pe mine, una, creativitatea ma cuprinde in bratele ei :). Dar sa revin la ea, caci se pare ca vrea sa fie bagata in seama. Simtea nevoia poate... recunosc, nu i-am mai dat mesaje. Asa sunt oamenii...cand ii ignori, te intreaba "de ce?" Ehh.... ce mai conteaza.

Atat. E pentru tine. Daca nu ai parte de creativitate si vrei sa fii vazuta, spune-mi mie. [Nu era greu.] Nu trebuia sa furi din palma mea, cand ea putea fi a ta :).

Bianca.

4 aprecieri critice:

  1. SimonaR. says:

    Nu! nu a facut asta! :O Cat de ratat sa fii si cat de lipsit de bunul simt elementar, nu stiu...

  1. Daca ea, intr-adevar, mi-a trimis mesajul, sunt fericita caci in sfarsit a aveut tupeul sa imi zica ceva. Oricum, modalitatea prin care mi-a scris acele cuvinte, prin care nu face decat sa imi multumeasca si sa imi sublinieze calitatea mea de a fi o scumpa :), dupa atata timp cat eu am rugat-o frumos sa renunte la ceea ce a "furat", ea vine acum senina. Asta demonstreaza ca e lipsita de sentimente. E o persoana fada. O persoana fada nu va putea niciodata sa scrie o poezie, precum e poezia mea, "Anesteziati", sau povesti, care au mare legatura cu tot ceea ce inseamna blogul in care se aflau initial.

    Nu-i ratata, parerea mea.
    Duce lipsa de multe, zic eu, si nu stie cum sa atraga atentia... Imi pare rau pentru ea. Macar de ar fi citit ceea ce copiaza direct de pe blogurile altora... Probabil asa i s-ar dezvolta capabilitatea creativitatii ei, dar nici macar nu incearca... E nula in lumea asta. Nimicul doare. Iar ea, se pare, vrea sa fie virusul negativ. Asta vrea. Asta va avea. Eu si ea vom fi personajele in evolutie. Eu - protagonista. Ea - antagonista.

  1. Anca Snow says:

    E bine sa stii ce vrei, indiferent ce zic ceilalti! ;;)

  1. tzahanul says:

    you should spare us some details about this lurker. ar iesi o adevarata epopee , don'tcha think?