O fiinta murdara: Andreea Iulia Popescu

Posted: miercuri, 2 mai 2012 by New Sensations in
16


Copyright Bianca Maria Stanciu
Toate drepturile rezervate: Bianca Maria Stanciu

Tocmai am fost anunţată că o persoană, care nu doar citeşte ceea ce public eu in acest blog, ci şi copiază. (http://sinuciderea-unei-umbre.blogspot.pt/2011/03/incolora-intr-o-lume-palida.html ; http://sinuciderea-unei-umbre.blogspot.pt/2011/05/anesteziati.html ; http://sinuciderea-unei-umbre.blogspot.pt/2011/02/cenusa-sentimentului-pierdut.html).

Nu-mi vine să cred… sunt mai mult decât supărată, pierdută... sunt creaţiile mele, iar domnisoara aceasta îşi permite să spună că sunt ale ei…
Chiar aşa? Anesteziaţi? Altceva nu puteai să copiezi? Pentru numele transcendenţei, poezia aceasta este scrisă de către mine... nu e perfectă, dar e mea... şi scrisă pentru cineva iubit... de ce ai copia creaţia mea? Chiar aşa, nu eşti în stare să produci ceva de una singură? Îţi dau eu sfaturi, numai te rog eu frumos, nu mai copia!
Eşti demnă de tot dispretul meu domnişoară!
O puteţi găsi aici, pentru cine mai vrea să vadă ce copiază aceasta fiinţă murdară :  http://www.facebook.com/sinuciderea.unei.umbre

Din cauza ei, am renunţat să mai public pe acest blog... :(

16 aprecieri critice:

  1. Unknown says:

    în viaţă atitudinea noastră faţă de ceilalţi, dar şi optimismul şi deschiderea pot face diferenţa dintre supărare şi seninătate.
    fii bucuroasă, atât cât poţi, că cineva consideră ceea ce scrii atât de frumos şi de interesant că şi le atribuie ei personal. nu înseamnă că nu trebuie să semnalezi că cineva îţi fură textele ci să ai o atitudine constructivă chiar şi într-un asemenea caz... ce câştigă ea? nimic... decât nişte comentarii care de fapt îţi sunt adresate ţie.

    nu ştiu câţi ani ai sau ce viaţă ai trăit, dar în viaţă a merge mai departe e singura opţiune constructivă, învăţând din interacţiunea cu ceilalţi cum să fim cine suntem fără a judeca sau face comparaţii. să fii tu, să laşi exprimarea care ţi-a aduc atâţia cititori, să curgă liberă. pentru că dacă ai să opreşti acel imbold interior ai să te regăseşti într-o zi tristă şi uscată pentru că acolo e vocea sufletului tău şi nimic sau nimeni nu o poate opri, decât TU.

    sper să nu vezi cuvintele mele decât ca îmbărbătări, decât ca o nuanţă pe care eu o dau vieţii şi pe care mă străduiesc să o port în tot ceea ce fac şi atunci când simt că cineva în jurul meu poate folosi energia mea pentru a merge mai departe o ofer cu braţele deschise. eu sper că ai să mai scrii, că am să mai trec aici ca să pun mâna pe catifeaua proaspătă pe care o aşterni aici, fără bariere, fără nuanţe.

    un prieten din spatele cuvintelor

  1. http://sinuciderea-unei-umbre.blogspot.pt/2012/02/dor-de-tata.html

    Alte "furaciuni" ale minunatei noastre colege de viata.

    Textul este preluat de aici: http://www.poeziipentrucopii.com/

  1. @ Flipi

    Merci... Merci mult! Apreciez.
    De scris voi mai scrie... dar nu voi mai publica pe blog.
    Eu am scris foarte multe poezii, pe care nu le-am publicat pe blog cu un anume scop. Poezia mea pe care o iubesc, fiindca mi-e creatie: "Anesteziati" este preferata mea, o iubesc pur si simplu... Pentru un poet, autor, creator, e ca si cand partenerul de viata pe care il iubeste cel mai mult i-a fost furat de altcineva, daca intelegi :)... Creatia mea e sanatatea mea... e ceea ce imi dezvolta unicitatea, pentru ca fiecare se exprima printr-un anumit mod..., nu vreau sa mai stiu ca cineva imi fura cuvintele...
    Recunosc... am devenit foarte egoista de cand creatia mi-a devenit iubire invatandu-ma sa iubesc... si tocmai de aceea sunt atat de revoltata... Stiu ca si iubirea ar lupta pentru mine... astfel ca eu nu imi voi dezamagi creatia :).

    Merci Flipi :)!

  1. Unknown says:

    înţeleg, chiar foarte bine :). şi eu am scris tone de poezii şi ştiu ce înseamnă pentru mine.
    dar dacă pentru un îndrăgăstit cea mai mare încercare e să dea drumul omului iubit, să îl facă liber, la fel şi pentru noi a avea atitudinea neschimbată, să fim noi înşine e testul suprem.
    revolta e normală, o înţeleg şi ea nu trebuie oprită dacă vine natural şi cred că aşa e. dar e o nuanţă subtilă în care ştii de fapt cum şi ce simţi în adânc, sunt sigur supă felul în care mi-ai răspuns că simţi, oricine simte puţin arta poate face asta mai uşor decât alţii dar se şi poate lăsa influenţat de ego mai uşor.
    oricare ar fi edcizia ta să ştii că eu am apreciat întotdeauna ce scrii şi sunt bucuros că ai o relaţie atât de frumoasă cu artistul din tine, o nuntă în ceruri. şi ceea ce te face OM să ştii că te va duce în RAI chiar aici pe pământ.
    cu cea mai mare plăcere!

    namaste!

  1. Namaste!


    "dar dacă pentru un îndrăgăstit cea mai mare încercare e să dea drumul omului iubit, să îl facă liber, la fel şi pentru noi a avea atitudinea neschimbată, să fim noi înşine e testul suprem."

    Foarte frumos ai spus :).

    Zambete si bucurii!

  1. SimonaR. says:

    Nu asa trebuie sa procedezi.. De ce sa renunti la creatiile tale din cauza unei persoane lipsite de bun simt. Hai de sa o raportam la blogger si blogul ei va fi inchis in maxim o saptamana. Asta e ceea ce trebuie sa faci.

  1. :). La creatiile mele nu voi renunta. Ele sunt scrise. Si voi mai scrie si altele. Eu, una, nu am incredere in oameni... iar in momentul de fata nu mai am incredere nici macar in sentimentele lor lipsite de atitudine. Tocmai de aceea imi vor citi scrierile, putinele peroane care mi-au dat dovada de aceasta atitudine demna. Daca vreti sa mai cititi articole, povesti scrise de mine si colegi care merita va invit:

    http://www.teenpress.ro/

    http://fanzin.clubsf.ro/2011/06/mansarda-viciului/

    http://fanzin.clubsf.ro/2011/06/povestea-unui-cuplu/

    P.S. I-am raportat abuzul.

  1. SimonaR. says:

    Foarte bine! Eu am anuntat pe toata lumea care a fost plagiata de ea. Cu cat primeste mai multe raportari cu atat scapam mai repede de ea. "O persoana murdara" intr-adevar

  1. Anonim says:

    Poeziile sunt pentru poet si cititorii speciali lui. Odata ce ai pus opera ta la vederea oricarui animal trebuie sa te astepti ca el sa inteleaga gresit, sa copieze sau sa faca alte magarii.
    Ii raportezi abuzul... isi face alt cont... nu vrei sa iti fure cineva poeziile nu le pune pe net. Strangele in caiete si arata-le celor ce vor sa le vada si daca vrei sa le arati lumii intregi, pune-le la un ziar (nu online) sau incearca sa scoti o carte.
    Nimic din ce-i frumos nu ar trebuii sa fie gratis!

  1. @ Anonim.

    Stiam. Dar nu am crezut...
    Acum nu mai cred. Acum stiu.

  1. Anca Snow says:

    Cat de groaznic! Si altii mai "fura" de la mine... anumite fraze, sa le puna la status :)) dar de aici pana la a le publica pe blog si .. a-si lua meritul pentru ceva ce nu-i a lor... e oribil x_X

  1. Unknown says:

    e o ratata.

  1. Anca Snow says:

    PS: Sper ca i-ai zis ceva "frumoos".. n-ai lasat-o asa :))

  1. Alte "furaciuni" ale Andreei Iulia Popescu

    http://newcomiclife.blogspot.com/2012/03/umbra-in-luminaii-18.html?showComment=1336045821959#c3337223783382259253

    http://sinuciderea-unei-umbre.blogspot.pt/2012/03/umbra-in-lumina-partea-18-2.html

    Si mai sunt multe altele... Tot blogul ei este alcatuit cu operele altor persoane...

    Si are tupeul sa-si dea cu subsemnatul la creatii, care pur si simplu se observa ca sunt copiate direct de pe blogul altora, datorita chenarului aflat in spatele textului.

  1. Anonim says:

    multumesc mult poentru reclama, esti o scumpa >:D< ! chiar nu trebuia! :*

  1. SimonaR. says:

    Ai tupeul sa mai apari pe aici dupa tot ce ai facut?!? Tu imi demonstrezi ca nesimtirea de pe planeta asta este infinita...